Facebook
2. Miklavžev turnir

2. MIKLAVŽEV TURNIR

Živjo dragi  “lošinjski” tenisači in navijači !

Evo minilo je skoraj leto dni od našega 1. Miklavževega turnirja.  Nekako smo se dogovorili, da bi ta turnir postal naš tradicionalni turnir. Mislim, da smo se imeli res luštno in bila bi škoda, če tega ne bi ponovili. Ker je Miklavž skoraj pred vrati, je čas, da preverimo ali želja in volja še vedno obstaja. Zato vas vabim, da naše druženje s pozitivno energijo in dobro voljo utrdimo na

2. MIKLAVŽ-evem TURNIR-ju v parih
v soboto, 3. 12. 2016 s pričetkom ob 10. uri!

Kot lani, se bomo tudi letos najprej okrepčali z aperitivom in malico, saj rabimo energijo za igranje in navijanje, med turnirjem se bomo še malo nahranili z vitaminčki in po potrebi z ogljikovimi hidrati, zaključek “uradnega dela” turnirja pa obeležili z razglasitvijo rezultatov in podelitvijo nagrad. Neuradno pa bomo zaključili turnir s toplo kočerjo, glasbo in plesom (po želji).

Da bi ohranili nivo turnirja vsaj tak kot je bil lani in ga tudi izpeljali s “pozitivno nulo” je letos prispevek za tenisače 23 EUR (igrišče, aperitiv, malica, vitaminčki in kočerja), za navijače pa 13 EUR (aperitiv, malica, vitaminčki in kočerja).

Saj res, da ne pozabim, tudi  letos  sladica bo!.., če pa bodo še katero punco zelo “srbeli prsti,” mislim, da se kakšne dodatne sladice ne bomo branili. Da turnir še malo začinimo in popestrimo in da ne bi užalili Miklavža predlagam, da vsak tudi letos prinese skromno darilce, po želji lahko s kratkim besedilom , s tem da naj vrednost ne presega 5 EUR (predlagam da naj bo vodilo ideja in ne vrednost).

Toliko z moje strani, zdaj pa ste na vrsti vi, da se na moj e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. čimprej prijavite in pripišete ali ste tenisač-ica ali navijač-ica, najkasneje do, 20. 11. 2016. Verjamem, da bomo 2. Miklavžev turnir izpeljali v čim večjem številu in v veselje vseh, do takrat pa si naredite vsak dan lep, uživajte v vsakem trenutku in imejte se radi.